Privatlivspolitik

Cookies, data og tracking her på hjemmesiden

Øko Cafeteriets online markedsføring er ligeså organisk som den mad, vi serverer. Vi fører ikke betalte kampagner på sociale medier, gennem Google Ads eller nogen andre medieplatforme. Derfor har vi ikke sporingskoder her på hjemmesiden, der gemmer oplysninger om dig til eksekvering af målrettede online reklamer og remarketing.

Vi har Google Analytics implementeret med adgang til tredjepartcookies mhp. statistik over besøgende – udelukkede for at få en fornemmelse af trafikken her på hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller anden tilsvarende platform for at kunne genkende den. Den gemmer ikke personlige oplysninger og kan ikke indeholde virus. Du kan læse mere om. hvordan du sletter og blokerer cookies. Og her kan du fravælge cookies fra Google Analytics.

Du har ikke mulighed for at oprette dig som bruger på Øko Cafeteriets hjemmeside, og du kan ikke kommentere siderne. Derfor er det i sagens natur ikke muligt for os at gemme brugeroplysninger, kommentarer og tilhørende metadata.

Online bestilling

Når du bestiller mad online, sker det digitalt via vores samarbejdspartners platform: My Takeaways fra orderYOYO ApS. Dine personoplysninger sendes krypteret og evt. betaling sker gennem NETS. Derfor har vi ikke adgang til dine kort- og betalingsoplysninger. Øvrige oplysninger behandles fortroligt og bruges udelukkende til at gennemføre den bestilling, som de er indsamlet i forbindelse med. De hverken sælges eller videregives til øvrige tredjeparter. Se mere på orderyoyo.com. Og har du spørgsmål til orderYOYO ApS, kan de kontaktes på +45 71 99 62 08.

Nyhedsbreve

Øko Cafeteriet udsender ikke nyhedsbreve og du har ikke mulighed for at tilmelde dig ditto. Så heller ikke her gemmer vi oplysninger om dig.

Sociale medier og øvrige websteder

Øko Cafeteriet har konti og profiler på Facebook og Instagram. Og på Tripadvisor, Eatie, Visit Denmark, Grøn Forskel, Happy Cow, Towwwn, Økologisk Landsforening, Airbnb og Grønt Overblik. Alle er tredjepartsudbydere, hvor vi ikke har ansvar for, hvordan de opbevarer data om dig, dine præferencer og din adfærd. Bruger du disse medier, har du accepteret deres cookie- og privatlivspolitik.

Hvordan beskytter vi dine data?

Alle oplysninger, som vi har på kunder og samabejdspartnere, bliver beskytteligt opbevaret på platforme med begrænset adgang.

Vores databrudsprocedurer

Sker der brud på sikkerheden omkring persondata, ændrer vi straks alle tilhørende koder. Som dataansvarlig virksomhed, vil vi informere alle berørte parter og indberette brud til rette myndigheder.

Indsigt i dine opbevarede persondata

Har du spørgsmål til, hvilke personoplysninger, som vi opbevarer, er du hjerteligt velkommen til at skrive til info@oekocafeteriet.dk eller ringe til Sally på +45 28 76 10 80. Du har til enhver tid mulighed for at få indsigt, hvis vi opbevarer oplysninger om dig. Og du har naturligvis ret til indsigelser, indvendinger og sletning jf. gældende regler i Persondataforordningen GDPR af 25. maj 2018.

Ejeroplysninger

Øko Cafeteriet ApS
v. Sally Lundgren Hyldal

Møllergade 30
5700 Svendborg
info@oekocafeteriet.dk
+45 28 76 10 80

CVR 34885648

Klager

Du har mulighed for at klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
+45 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk